Arild Og Une
Fotocredit:

Gjør deg klar til valgkamp!

Nå er det 461 dager igjen til valgdagen 9.september 2019. I månedene framover skal De Grønne lage lokale valgprogram og finne de beste kandidatene til våre valglister. Kanskje du går med en lokalpolitiker i magen, eller kanskje du vil tipse oss om noen? Har du forslag til saker som bør være med i valgprogrammet der du bor? Vi vil gjerne høre fra deg!

12. juni 2018

Hvorfor trengs De Grønne nå?

De Grønne vil skape et samfunn hvor vi har gode liv uten at vi ødelegger for andre. Norge står ved et veiskille, der langsiktig trygghet, frihet og velferd for alle står på spill. Vi er nødt til å ta et oppgjør med målet om å hele tiden produsere mer for å kjøpe og så kaste mer. De Grønne sier nei til den rådende politikkens rovdrift på mennesker og miljø.

De Grønne vil ha et Norge der unge ikke blir syke av prestasjonsjag og kjøpepress. Vi vil ha levende lokalsamfunn der færre er ensomme og vi har mer tid til venner og familie. Ungene skal kunne leke trygt ute og sykle til skolen i frisk luft. Vi skal fortsatt kunne gå tur i gammel skog og fiske i fjorden. Dyra i havet skal ikke kveles av plast. Vi vil skape et Norge som kjemper mot klimaendringer, som bidrar til at færre drives på flukt og sikrer gode liv også for dem som kommer etter oss.

Det skal være enklest og billigst å velge miljøvennlig, uansett hvor du bor. Vi lover å støtte alle folkene med ideer og pågangsmot til å skape nye grønne arbeidsplasser. Vi vil gi byen og bygdene tilbake til menneskene, slik vi gjør i Oslo og andre steder hvor De Grønne er med å bestemme.

Si nei til rovdrift på mennesker og miljø, bli med på tidenes viktigste lokalvalgkamp for De Grønne!